06–51586147 ingrid@innerstrengths.nl

Werken met Ingrid

Zoals het nu gaat

Er speelt wat bij je medewerkers of in je team. Je krijgt de vinger er niet achter welke kant je op moet en welke maatregelen je moet nemen. Je hebt een gevoel van ‘ik sta er alleen voor’.

Terwijl je graag wilt

Je wilt samen werken aan de goede dingen. Je wilt dingen doen die vanzelf gaan, omdat je dan veel meer presteert. Je wilt de drive uit jezelf halen en het gevoel hebben samen dingen op te pakken. Je wilt met passie en plezier je werk doen.

Je hebt al het nodige gedaan…

  • Je bent heel bot maar ook heel sensitief geweest richting medewerkers.
  • Je hebt je bestuurder(s) of leider gewezen op wat er nodig is en waar problemen liggen.
  •  Je bakent meer af van wat je wel en niet levert.
  •  Je doet minder met de signalen van je omgeving; dat geeft al rust.
  • Je maakt de basisopdracht kleiner om haalbare focus te hebben en in de hoop dat er een inspirerend team komt.
  • Je hebt het probleem op tafel gelegd bij degene die er over gaat, maar er verandert niks.

Aanpak & Visie

Ik help je graag om de goede stap te zetten, om zichtbaar te maken wat voor jou nog onzichtbaar is. Ik help je helderheid te krijgen. 

1. Strategisch Fundament

Dat doe ik door in beeld te brengen waar jij en/of je mensen goed in zijn. De eerste stap is om je eigen unieke bijdrage zichtbaar te maken, of in het geval van een bedrijf, je sterke punten te vinden. Ik noem dat je strategisch fundament. Met dat strategisch fundament als basis bekijken we vervolgens samen je valkuilen en de zwakke punten van je bedrijf. Vervolgens kijken we vanuit het strategisch fundament naar de kansen en bedreigingen in de omgeving. Uiteindelijk dient zich na de omgevingsanalyse steeds de meest passende oplossing aan en krijg je helder wat de volgende stappen zijn op weg naar die oplossing. 

2. Benut Talent

Ik draag met mijn bedrijf bij aan een wereld waarin iedereen zijn/haar talenten kent en die ten volle benut. Dat doe ik vanuit het geloof dat als iedereen stralend zijn/haar eigen plek in de wereld inneemt, we doen waarvoor we bedoeld zijn. Vanuit ieders eigen unieke kracht, komt iedereen tot zijn recht en worden organisaties krachtig en succesvol.

Wat levert het op…

Inzicht & Ontwikkeling

Werken met mij levert je op dat je inzichtelijk krijgt wat je te doen hebt én dat je je persoonlijk ontwikkelt. Ik hoor vaak dat dit laatste mijn klanten nog het meest oplevert, omdat ze groeien in hun rol als leider/directeur. Het levert hen meer zelfvertrouwen, rust en helderheid op.

‘Ik kreeg de vinger er niet achter welke kant we op moesten. Ingrid haar inzicht helpt om dingen duidelijker te zien. Ze maakt niet alleen inzichtelijk wat er speelt, maar ik heb ook mezelf ontwikkeld. Die persoonlijke ontwikkeling heeft me nog wel het meest geholpen’.

Patrick Govaers
directeur-eigenaar, Dutch Diagnostics

Ingrid heeft ons geholpen om de organisatie op één lijn te krijgen voor onze visie en mensbeeld. Om helder te krijgen waar we wel en niet aan gingen werken. En via strategische doelen de verbinding te maken naar onze operationele plannen.’

André van den Broek
Directielid, Dekker-Groep

Werken met Ingrid

Ik werk graag één-op-één met je en met je mensen. Rollen waarin ik het meest tot mijn recht kom, zijn (sparring)partner en begeleider/voorzitter. 

Omdat ieder mens uniek is, geloof ik in de kracht van maatwerk. Daarom begint werken met mij altijd met een persoonlijk gesprek zodat we kunnen bekijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen. Als we na dat gesprek allebei positief zijn over een samenwerking, ontvang je van mij een offerte waarin resultaten, werkwijze en kosten helder verwoord staan.


Ingrid Kramer

Contact

Heb je vragen over mijn diensten, werkwijze of over mij, neem dan gewoon even contact met me op. In een persoonlijk gesprek, kunnen we allebei beoordelen of mijn werkwijze aansluit op jouw vraag. Aan een traject gaat dus altijd een vrijblijvend individueel gesprek vooraf.

Nieuws & Blog

Ongeloof en eenvoud

Ongeloof en eenvoud

Ja, hij keek me vol ongeloof aan. Hij had me namelijk zojuist verteld dat de balans werk-privé scheef zat. De oorspronkelijke vraag waarmee hij bij me kwam betrof echter het gedoe in zijn MT: hij wilde graag dat ik met hem ging werken aan de teamdynamiek. Maar...

Lees meer
Tijd voor jezelf (of je gezin)

Tijd voor jezelf (of je gezin)

​Ook de kerstvakantie gebruikt voor reflectie? Dan is één van je voornemens vast en zeker om meer tijd voor jezelf te nemen. Lukt je dat dit keer wel of ga je weer over je eigen grenzen heen? Hoe kan het toch dat je weer de accu op moest laden in de kerstvakantie? Je...

Lees meer
It´s lonely at the top

It´s lonely at the top

Je bent directeur of bestuurder en je zit op een eindplek in je organisatie. Dat is een fijne plek waar je helemaal tot je recht komt. Er zit echter ook een andere kant aan die plek; er hoort altijd een vorm van eenzaamheid bij. Dat komt omdat je je onzekerheden en...

Lees meer
× Stel hier je vraag