Persoonlijk leiderschap

Krachtig leiderschap vanuit eigenheid 


Neemt de waan van de dag je in beslag? Schiet reflectie er regelmatig bij in? Heb je behoefte aan het aanbrengen van focus op de juiste doelen? Gun jezelf de ruimte om afstand te nemen van de dagelijkse praktijk. Door rust en afstand nemen optimaliseer je creativiteit en oplossend vermogen. Of om met Einstein te spreken: “Het enige wat echt waardevol is, is intuïtie” en door hard(er) te werken kom je juist verder van je intuïtie af te staan.

 

 

Eigenheid zichtbaar(der) laten worden 


We trekken er samen op uit zodat je afstand kunt nemen van je dagelijkse praktijk. Ik bied je overzicht en inzichten, en dat gerelateerd aan wat er in je organisatie gebeurt. Je leert je eigenheid nog beter kennen en zichtbaar(der) maken, zodat je krachtig leiderschap laat zien. Je krijgt concrete handvatten die ervoor zorgen dat je meer focus en rust aanbrengt in datgene wat voor jou belangrijk is, zowel voor de korte als de lange termijn.
 
Je interesse gewekt? Wat mij betreft beginnen we altijd met een vrijblijvend gesprek of we wat voor elkaar kunnen betekenen. Bel of mail me voor een afspraak!

contact