In mijn ideale wereld komt de eigenheid van ieder mens en elke organisatie tot zijn recht. Vanuit die eigenheid wordt zichtbaar wat de bedoeling is.

Partner in Eigenheid
Over Ingrid


Ik ben Ingrid Kramer en heb ruim 20 jaar management- en advieservaring bij (samenwerkende) gemeenten. De afgelopen jaren heb ik me verdiept in de bedrijfskunde en die toepasbaar gemaakt voor de overheid. Tegelijkertijd heb ik mijn intuitieve kant ontwikkeld met behulp van persoonlijke ontwikkelingstrainingen en systemisch werken. Ik weet wat er aan de hand is bij mensen persoonlijk én bij gemeentelijke organisaties. Ik wijs mensen en organisaties de weg naar hun eigen (unieke) kracht, terug naar hun basis. Vanuit die basis kunnen ze de snel veranderende omgeving (be)dienen.

 

meer informatie

Mijn toegevoegde waarde

 

Het boek Ontdek je sterke punten en bijbehorende test van Buckingham en Clifton waren een feest van herkenning. Met Ontdek je sterke punten ga je op zoek naar je mogelijkheden en talenten. Als je werkt vanuit je talenten en sterke punten, dan doe je de dingen automatisch excellent.

 

Onderstaande talenten breng ik mee:

Strategisch vermogen
Ik zie patronen waar anderen slechts complexiteit zien. Ik probeer continue alternatieve scenario’s uit om te komen tot de best mogelijke oplossing.

Verbondenheid
Vanuit de onderlinge verbondenheid die er is tussen alle mensen, zie ik het als mijn natuurlijke taak om bruggen te slaan en mensen met elkaar te verbinden. 

Organisatievermogen
Ik ben een toonbeeld van efficiënte flexibiliteit en ben op mijn best in dynamische situaties. Wat er ook gebeurd, ik ben bezig met het zoeken van nieuwe mogelijkheden en alternatieve scenario’s.

Saamhorigheid
Ik treed mensen open tegemoet vanwege de overtuiging dat we in wezen allemaal gelijk zijn. We zijn allemaal even bijzonder en daarmee even belangrijk.