06–51586147 ingrid@innerstrengths.nl

Geke Kosse van Gemeente Olst-Wijhe deelt haar ervaring over de Talentenscan. Tevens deed ze met Ingrid een strategisch fundamentanalyse.

“Ik kwam voor een talentenscan bij Ingrid omdat ik de regie wilde herpakken op mijn werkzame leven. Wel vroeg ik me af hoe het mogelijk is om met een talentenscan weer vat te krijgen op je eigen werksituatie. Eigenlijk had ik wel een beetje twijfel over hoe het traject zou verlopen, of het niet  te zwaar zou worden.”

“De samenwerking met Ingrid was heel plezierig. Op een soort van lichtvoetige manier heeft ze mij door het coaching traject geloodst. Ze staat dicht bij je en zorgt er voor dat je energie krijgt van het traject. Dit hielp mij echt. Je wordt je bewust van je talenten en door deze als uitgangspunt te nemen in het coaching traject voel je je zekerder en sterker op de werkvloer en weet je de talenten beter te benutten. Daartegenover ben je ook meer bewust van de valkuilen dat een talent met zich mee kan brengen. Dat is echt een eyeopener.”

“Ingrid is een gemakkelijk toegankelijk persoon, kan zich goed verplaatsen in jou als persoon en in je werksituatie. Ze weet de juiste vragen te stellen en voorbeelden te geven om de complexe materie op een begrijpelijke manier toepasbaar te maken. Dat doet ze op een enthousiaste plezierige manier waardoor je energie krijgt van de gesprekken die je met elkaar hebt.”

 

× Stel hier je vraag