06–51586147 ingrid@innerstrengths.nl

“Mijn bedrijf loopt goed en toch voelde ik dat er nog iets ontbrak in mijn focus. Ik kon er de vinger niet achter krijgen wat dat was en heb hiervoor de hulp van Ingrid ingeschakeld. Ik miste iets en verloor daardoor tijd en energie.”

“In een dag tijd hebben we uitgezoomd en op een ontspannen manier naar het fundament van mijn bedrijf gekeken. Waar je als ondernemer vaak gericht bent op het werken met klanten mocht het deze dag over mij en mijn bedrijf gaan. Ingrid legde mijn blinde vlek bloot die zo dichtbij ligt, dat ik die over het hoofd zag. Als ondernemer ben je geneigd om vooruit te kijken. Maar Ingrid legde een missend puzzelstukje op zijn plek waardoor ik voel dat het fundament van mijn bedrijf nog meer stevigheid krijgt.”

“Aan het einde van de dag had ik drie praktische handvatten in handen waar ik direct mee aan de slag kon. Door de praktische adviezen die Ingrid gaf, is het ook fijn om ermee aan de slag te gaan en voelt het niet als nog iets wat erbij komt. Sinds ik dat toepas ervaar ik meer voldoening, lichtheid en stroomt de energie nog meer. De ruimte om te creëren is terug in plaats van dat ik me laat leiden door de waan van de dag. Dat geeft plezier en voldoening.”

“Ik heb Ingrid leren kennen als een integere vakvrouw met kennis van zaken. Ingrid gaf adviezen die dicht bij mezelf liggen en aansluiten bij mijn kwaliteiten. Dankzij de hulp van Ingrid kan ik met meer zelfvertrouwen en stevigheid mijn bedrijf leiden.”

Aike Borghuis van Stroom8 over de training Strategisch fundament in 1 dag

× Stel hier je vraag