06–51586147 ingrid@innerstrengths.nl

Bij het werken aan de opdracht voor gemeente Olst-Wijhe, toont Ingrid Kramer hoe ze een brug slaat tussen de vraagstukken van het team en die van de teamleider.

Maaike Schild, teamleider gemeente Olst-Wijhe, vertelt uit eigen ervaring hoe fijn dat is.

Ingrid weet een brug te slaan tussen de organisatiekant en het persoonlijke. Deze samenwerking is echt een aanrader. Ze verbindt de menselijke kant met de zakelijke context. Wat heel prettig is aan Ingrid is de dubbele bereikbaarheid. Je hebt een sparringpartner aan haar, die er altijd voor je is. En ze werkt vanuit de verbinding met iedereen: medewerkers voelen zich thuis bij haar en durven zich bloot te geven. We krijgen de diepgang in de vraagstukken die we zoeken.”

 Deze samenwerking heeft Maaike de handvatten gegeven om aan haarzelf en het team te werken. Voor beide partijen is dat winst.

 “Ik ben nog niet zo lang teamleider en ondervond uitdagingen. De vragen die Ingrid aan de voorkant stelde, gaven me het inzicht dat het aan mezelf én aan het team lag. Dan is het fijn dat ik met Ingrid beide kanten aan heb kunnen pakken.

 Ze weet waar ze mee bezig is met het team en de organisatie en ze combineert dat met het persoonlijke. Daarin zoekt en vindt ze altijd de verbinding.”

× Stel hier je vraag