06–51586147 ingrid@innerstrengths.nl

Esteem Your Value

Persoonlijk Leiderschaps Traject

Unieke inzichten in jouw toegevoegde waarde.

Herken jij dit als directeur of bestuurder bij jezelf of bij één van je leidinggevenden of medewerkers?

 • Je pakt onvoldoende regie op je werkzame leven.
 • Het werk dat je doet kost je te veel energie.
 • Je hebt onvoldoende vertrouwen in de toekomst.
 • Je weet niet hoe jij je bedrijf of afdeling verder kunt helpen.
 • Je doet werk dat niet helemaal passend is.
 • Je wilt dingen loslaten en dat lukt alsmaar niet.
 • Je hebt onvoldoende zicht op de vervolgstappen in je loopbaan.
 • Je haalt geen plezier uit je werk.

Dan is de kans groot dat je te weinig zicht hebt op jouw toegevoegde waarde. Want op het moment dat je daar zicht op hebt, dan:

 • Voel je je zekerder en sterker op de werkvloer.
 • Heb je meer energie en een groter zelfvertrouwen doordat je weet hoe je jouw sterke punten in kunt zetten.
 • Zie je andere (loopbaan)kansen en investeert daarop.
 • Kijk je anders (positiever) aan tegen het beeld dat je oproept en krijg je een beter inzicht in de (werk)situatie.
 • Maak je keuzes die echt bij je passen.

Wil je zicht hebben op jouw toegevoegde waarde, dan is het allereerst nodig dat jij je bewust wordt van je talenten en deze als uitgangspunt gaat nemen.

 Vervolgens moet je erachter zien te komen met welk sterk punt je echt verder kan, welk punt echt iets oplevert omdat je daarmee het onderscheid maakt. Als je dan ook nog de kansen en bedreigingen doorneemt die van toepassing zijn op jouw persoonlijke (werk)situatie, dan krijg je een beter inzicht in die situatie.

 Belangrijk is dat de inzichten toegesneden zijn op jouw toegevoegde waarde en jouw persoonlijke (werk)situatie. Hierdoor worden vervolgstappen logisch, toegankelijk en gemakkelijk te nemen. Dit geeft energie en maakt je sterker.

 Door de gevolgde methode kreeg ik tastbare handvatten om mee te nemen in strategische keuzes voor mijn bedrijf. Bovendien werd duidelijk hoe ik acties die voortkomen uit die keuzes moet prioriteren. -Christine Huntjens, ondernemer

Innerstrengths heeft alles in huis om niet alleen jou, maar ook je leidinggevende(n) of medewerker(s) te helpen. We brengen eerst je talenten in beeld met behulp van de Gallup talententest.

Daarna zoomen we verder in op jou en je omgeving. Via een gestructureerd stappenplan gaan we samen aan de slag om jouw toegevoegde waarde aan te scherpen en komen we tot unieke inzichten. Uniek, omdat we continu kijken naar en terugvallen op jouw toegevoegde waarde.

Je ontdekt dan dingen die je eerder niet zag en dat zorgt ervoor dat de vervolgstap(pen) glashelder en logisch is. We helpen je om je waarde (opnieuw) te omarmen.

Wat mij geholpen heeft is dat mijn sterke punten vanuit de test en de gesprekken goed naar boven zijn gekomen en ook hoe ik deze verder kan inzetten. Na de sessies kwam mijn energie terug maar ook mijn zelfvertrouwen.’ – Bas de Bruijn, bdb-interimenadvies

De doorlooptijd van ‘Esteem your value’ bedraagt circa een maand, afhankelijk van jouw en onze beschikbare tijd.

Denk je dat we wat voor jou, je leidinggevende of medewerker kunnen betekenen? Neem dan contact op met Ingrid Kramer (06-51585147 of  ingrid@innerstrengths.nl). We gaan dan vrijblijvend in gesprek om te bekijken of ‘Esteem your value’ past bij de vraag die je hebt.

‘Je word je bewust van je talenten en door deze als uitgangspunt te nemen in het coaching traject voel je je zekerder en sterker op de werkvloer en weet je de talenten beter te benutten. Daartegenover ben je ook meer bewust van de valkuilen dat een talent met zich mee kan brengen. Dat is echt een eyeopener.’ – Geke Kosse, gemeente Olst-Wijhe

Ingrid Kramer en Innerstrengths op Social Media

 

Wil je mij volgen of linken? Dat kan! Ik vind het leuk om via Social Media met je in contact te komen. Ik ben actief op:

 

× Stel hier je vraag