06–51586147 ingrid@innerstrengths.nl

Contact

 

Je kunt me altijd bellen of mailen.

Heb je een vraag? Wil je overleggen over of een bepaalde dienst aansluit op je vraag? Schroom niet om contact op te nemen! Ik ga graag met je in gesprek.


Ingrid Kramer

 

 

 

Je kunt me bellen op 06 – 5158 6147. Mocht ik de telefoon niet meteen opnemen, spreek ik dan een voicemailbericht in. Ik bel je binnen 24 uur terug. Je mag ook een whatsapp sturen, daar reageer ik doorgaans binnen een paar uur op.

Je kunt een mailbericht sturen naar ingrid@innerstrengths.nl. Op e-mailberichten krijg je altijd binnen twee werkdagen antwoord. Ik doe mijn best dezelfde dag al te antwoorden, maar aangezien ik regelmatig met klanten aan het werk ben, kan het soms 1 tot 2 werkdagen duren voor je antwoord krijgt.

Je vult het contactformulier hieronder in. Je bericht komt vervolgens rechtstreeks bij mij terecht. Je krijgt altijd binnen twee werkdagen antwoord. Omdat ik regelmatig met klanten aan het werk ben, kan het soms 1 tot 2 werkdagen duren voor je reactie krijg op je bericht.

Ingrid haar snelheid van werken ligt hoog. Ze is goed in oppakken en afronden.
Ingrid is altijd blij en opgeruimd. Ik ga altijd met een beter gevoel weg dan voordat ik met Ingrid in gesprek ga.’

André van den Broek
Directielid, Dekker-Groep

‘Werken met Ingrid is echt een aanrader. Ze verbindt de menselijke kant met de zakelijke context. Wat heel prettig is aan Ingrid is de dubbele bereikbaarheid. Je hebt een sparringpartner aan haar, die er altijd voor je is. En ze werkt vanuit de verbinding met iedereen: medewerkers voelen zich thuis bij haar en durven zich bloot te geven. We krijgen de diepgang in de vraagstukken die we zoeken’.

Maaike Schild
teamleider, Gemeente Olst-Wijhe

Stuur mij een bericht

Ingrid Kramer en Innerstrengths op Social Media

 

Wil je mij volgen of linken? Dat kan! Ik vind het leuk om via Social Media met je in contact te komen. Ik ben actief op:

 

× Stel hier je vraag