06–51586147 ingrid@innerstrengths.nl

Als je me al een tijdje volgt, heb je me al vaker de term ‘verbindend leiderschap’ horen gebruiken. Maar wat is nou verbindend leiderschap? Wat heb jij er aan? En hoe help ik?

Het begint met het maken van verbinding met jezelf, met het kennen van je talenten en je toegevoegde waarde. Wanneer je dat namelijk helder hebt, kun je ook de verbinding maken met je team of je bedrijf. Verbindend leiderschap is dus essentieel in de samenwerking. Je leert erdoor welke leiderschapsrol je het beste past, maar ook wáár je die rol het beste vervult.

De verkregen inzichten helpen je de juiste focus te krijgen zodat je efficiënt en met plezier en energie werkt aan de juiste dingen. Dat geldt voor jezelf en de mensen met wie je samen werkt. Met verbindend leiderschap krijg je de tools om een brug te slaan naar jezelf en van daaruit naar de beste plek in je organisatie. Je krijgt nieuwe inzichten over je uniek bijdrage en je leiderschapsrol.

Wil je aan de slag met verbindend leiderschap? Bel of mail me gerust. Je kunt ook eerst mijn paper hierover lezen. Deze kun je hier downloaden: innerstrengths.nl/gratis.

× Stel hier je vraag