06–51586147 ingrid@innerstrengths.nl

Werken aan jezelf en aan je persoonlijke ontwikkeling spreekt je aan. Tegelijkertijd zie je er ook tegenop omdat je verwacht dat het zwaar is. Of dat het een langdurig traject gaat worden, want sleutelen aan jezelf kan nooit snel en eenvoudig. Daar heb je inmiddels meer dan genoeg ervaring mee.

Je loopt al langer rond met een knagend gevoel dat er iets speelt waar je de vinger niet achter krijgt. Je spreekt er met mensen over en je hebt misschien ook al trainingen of cursussen gevolgd. En toch lijk je telkens terug te vallen in dezelfde valkuil.

Herkenbaar? Dan is de kans groot dat je oplossing niet aansloot bij je sterke punten en kwaliteiten.

We zijn erg geneigd te kijken naar wat niet goed gaat en proberen daaraan te sleutelen. Waar je dan vooral mee bezig bent, is inzoomen op punten die verder bij je natuurlijke competenties vandaan liggen. En dan wordt het hard werken en kost het energie om te veranderen. Het is ploeteren in plaats van moeiteloos je werk doen.

Veranderen is zoveel gemakkelijker en lichter als het aansluit op datgene waar je goed in bent. Oplossingen liggen ineens voor het oprapen als je werkt vanuit je talenten waardoor je je zekerder voelt. Doordat je valkuil bij een talent helder wordt, wordt ook ineens je eigen blinde vlek zichtbaar. Dit maakt dat een missend puzzelstukje op zijn plek valt. Het zorgt ervoor dat je je steviger voelt en je rol met verve kunt vervullen.

Wil jij moeiteloos aan de slag met jouw ontwikkeling en veranderen vanuit je sterke punten? Ik ga graag met je in gesprek over mijn stappenplan dat uitgaat van waarderend ontwikkelen. Esteem your value is uniek en echt maatwerk voor jou. Je leest er meer over op mijn website: www.innerstrengths.nl/project/traject-esteem-your-value/.

× Stel hier je vraag