06–51586147 ingrid@innerstrengths.nl

Je hebt een heerlijke lange periode vrij achter de rug en bent weer uitgerust aan je werk begonnen. Toch word je in de eerste werkweek meteen geconfronteerd met een overvolle agenda. Vol energie begon je, maar als je eerlijk bent loop je al direct achter de feiten aan.

Hoe kan het toch dat je weer in de stress schiet? Je had je echt voorgenomen dit keer meer focus aan te brengen. Herken je dit? Het komt omdat je anderen voorrang geeft. Je vindt andere zaken belangrijker dan die van jezelf, je wilt graag dienstbaar zijn.

Dat is wat jou echt kenmerkt. Jij bent als leider dienstbaar aan je team of bedrijf. Daar is geen twijfel over mogelijk. Samenwerken aan de beste resultaten en vooruitgang boeken, is belangrijk voor je. Daarom kijk je automatisch als eerste naar het gemeenschappelijke belang. Dat is waar je als leidinggevende voor aangenomen bent en wat medewerkers van je verwachten.

Ondertussen verdwijnen je eigen prioriteiten langzaam maar zeker naar de achtergrond. Resultaten laten langer op zich wachten, er zijn meer gedoetjes en je maakt lange werkdagen. Je batterij wordt bijna ongemerkt steeds leger.

Wat in zo’n geval kan helpen is te kijken naar wat jouw persoonlijke doelen zijn. En hoe je die met je werk verbindt. Want je bent het meest succesvol als je af en toe stil staat bij je eigen toegevoegde waarde in relatie tot je team.

Ik help betrokken leiders die graag samen met hun team werken aan de beste resultaten, maar nét even wat hulp kunnen gebruiken bij het aanbrengen van focus. Ben jij die leidinggevende? Dan help ik jou graag.

× Stel hier je vraag