06–51586147 ingrid@innerstrengths.nl

We mogen met zijn allen steeds meer, na corona. Deze week zat ik voor het eerst weer met een vriendin op het terras te lunchen. En dit weekend zie ik mijn ouders weer ‘live’, voor het eerst sinds een half jaar. Heerlijk om de draad weer op te pakken en te merken dat we terug gaan naar het normale! Maar wat is normaal en is het nog dezelfde draad die je op wilt pakken? Heb je weer de focus en energie of bemerk je bij jezelf terughoudendheid, een traag tempo of wellicht passiviteit? 

Uitstelgedrag

Zelf merkte ik de hele maand mei een terughoudendheid, op het passieve af. Je kent het wel. Alle dingen op de to-do lijst uitstellen tot het echt niet meer kan wachten. De ruimte die je hebt ook daadwerkelijk benutten totdat de deadline echt is aangebroken (de Wet van Parkinson ken ik maar al te goed). Leuke dingen doen, zoals wandelen, van het mooie weer genieten, nog eens een tuinklusje doen of even een boodschap halen. Allemaal dingen waar niks mis mee is, maar wel als het een uitvlucht vormt voor andere dingen die je je had voorgenomen.

Nu kies ik zorgvuldig

Waar ik achter kwam, was dat ik behoefte had aan een nieuw referentiepunt, een nieuw doel. Dat ik me afvroeg of dat wat ik doe, nog steeds is wat ik echt wil doen? Kloppen de keuzes die ik heb gemaakt nog steeds bij mijn hogere doel? In een periode waar we allemaal naar binnen zijn gekeerd, zijn gaan vertragen en zaken hebben zien veranderen, is het niet gek dat we onze koers opnieuw moeten zoeken. Als we dat inzicht eenmaal hebben, vraagt het alleen nog om tijd om de koers opnieuw te bekijken en/of te bepalen. 

Ik help je je hernieuwde focus te vinden

Mijn doel is opnieuw bepaald. Het is fijn te merken dat ik mensen weer mag helpen hernieuwde focus te vinden vanuit hun eigen unieke kracht. Om van daaruit te kijken naar de juiste plek binnen hun bedrijf en organisatie. Ik krijg daar altijd energie van. Wat overblijft is op een goede manier afronden en afhechten van dingen die daar niet meer bij horen. Want dat hoort er natuurlijk wel bij! 

Welke koerswijziging maak jij?

Ik kan je helpen om te ontdekken wat voor jou de juiste koers is. Welke focus bij jouw kracht hoort. Ik ga graag in gesprek met je. Je kunt me altijd mailen via ingrid@innerstrengths.nl of bellen via 06-515 86 147.

Hartelijke groet,

Ingrid Kramer.

× Stel hier je vraag