06–51586147 ingrid@innerstrengths.nl

Een knagend gevoel van ontevredenheid. Weten dat je niet laat zien wat je in huis hebt. De passie in je werk missen. Herken je dat? Ik zie het vaak om me heen en er zijn veel negatieve meningen over. Terecht?

In mijn loopbaan heb ik dit zelf ondervonden, toen ik overstapte naar eenzelfde functie bij een grotere gemeente. Het leek me op het lijf geschreven en zou de ideale vervolgstap in mijn carrière zijn. Het werd een levensverrijkende ervaring, mooi gezegd. Leuk was anders. Ik stevende af op een burn-out als ik doorging. 

Als je in de situatie zit, lijkt het ok te gaan. Maar ik zag mezelf dingen doen die niet bij me pasten. Mijn functioneren kon er net mee door. Een reorganisatie kwam als een geschenk uit de hemel. Ik gaf aan de functie niet te ambiëren omdat  het niet bij me paste. 

Je talenten en leiderschapsrol zeggen alles over je beste plek. Op die plek laat je het beste van jezelf zien en excelleer je. Ik heb menigeen, ook mezelf, compleet zien opbloeien door naar de juiste plek te gaan. Het is altijd belangrijk in gesprek te gaan als iemand niet uit de verf komt. Kijk waar je wél blij van wordt. 

Herken jij je hierin? Lees mijn inspiratiepaper over verbindend leiderschap op deze site.

× Stel hier je vraag