06–51586147 ingrid@innerstrengths.nl

Zie je door de bomen het bos niet meer als er van alle kanten aan je wordt getrokken? Ontbreekt het je aan overzicht en inzicht? Vraag je je af waar je nog precies eigenaarschap over wilt? Je hebt van die dagen dat alles wat je je had voorgenomen, anders loopt en planningen door elkaar gehusseld worden. Het kost je op zulk soort momenten moeite om je beloftes na te komen, iets wat je verschrikkelijk vindt.

Herkenbaar? Het overkomt me nog altijd regelmatig. Of het nu komt door onverwachtse telefoontjes of een kind dat zich in de vakantieperiode verveelt, het schopt mijn planning regelmatig in de war. Vaak ploeter ik verder en houd angstvallig vast aan datgene wat ik me had voorgenomen, om vervolgens tot de conclusie te komen dat mijn hoofd overloopt van frustratie. Dat helpt niet om de ingelopen achterstand weer in te halen, weet ik uit eigen ervaring. Afstand nemen, letterlijk en figuurlijk, helpt wél!

Anders kijken naar je toegevoegde waarde in je bedrijf of organisatie is verrijkend en helpt je verder. Een nieuw perspectief innemen door vanuit verschillende invalshoeken naar vraagstukken kijken, levert je letterlijk ruimte op en niet zelden leidt het tot andere oplossingen. Heb jij behoefte aan iemand die met je mee kijkt, op een andere manier? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

× Stel hier je vraag