06–51586147 ingrid@innerstrengths.nl

Je droomt van een eigen onderneming, maar je weet niet zo goed wat je mogelijkheden zijn. Je zou je graag goed willen voorbereiden.

Of je bent al voor jezelf begonnen en wilt graag je koers verleggen. En je hebt die nog niet helder.

Daarvoor is het handig iemand ‘van buiten’ in te schakelen, iemand die je helpt te reflecteren. Iemand die je begeleidt om meer inzicht te krijgen in waar je goed in bent omdat dat is wat je in kunt zetten voor je onderneming.

Ik heb hiervoor Esteem Your Value ontwikkeld.

In een ontspannen sfeer nemen we samen de tijd om tot de kern te komen van wat je sterke punten zijn. We ontdekken die sterke punten die je zo vanzelfsprekend goed af gaan, dat je ze over het hoofd ziet. Daar zit je kracht die je in kunt zetten in en met je onderneming.

Ook onderzoeken we welke leiderschapsrol daarbij past. Met mijn vragen krijg je inzicht en kennis die je heel praktisch meteen kunt inzetten.

Eén van mijn klanten die dat inzicht verkreeg zei erover dat ze “door de reflectie en de vragen van Ingrid of een collega meer helderheid en kennis verkreeg. Er komt meer energie vrij en meer werkplezier”.

Om er achter te komen wat jouw mogelijkheden zijn om een onderneming te starten of je koers te verleggen en daarbij je sterke punten goed in te zetten, daarvoor is Esteem Your Value heel geschikt.  (Bekijk de uitleg op de website.) Door het stellen van kritische vragen die je helpen tot inzicht te komen, kom je er achter waar je kracht zit.

Wil jij hier ook hulp bij, dan help ik je graag! Ik ga graag vrijblijvend een gratis adviesgesprek aan. Je kunt me bereiken op 06-51586147 of ingrid@innerstrengths.nl.

 

× Stel hier je vraag