06–51586147 ingrid@innerstrengths.nl

Je probeert een gewoonte of je gedrag duurzaam te veranderen, maar het lukt alsmaar niet. Het is zo lastig voor je dat je denkt dat het echt niet zomaar kan. Je denkt dat het om enorme ingrepen vraagt en daarom begin je er niet (meer) aan.

En dat is jammer, want de oplossing ligt vaak dichterbij dan je denkt.

 

Toch is het niet zo gek dat je er niet aan begint. Je hebt immers veel dingen geprobeerd, maar je strandde telkens na een paar pogingen. Duurzame verandering is echter wel gemakkelijk als het aansluit op je kwaliteiten. Als je daar zicht op hebt, dan geeft je dat praktische handvatten voor het maken van keuzes in je dagelijks leven, zowel privé als in je werk. En dan is het niet nodig je hele leven overhoop te gooien.

 

Dus in plaats van er niet meer aan beginnen, wordt het misschien juist tijd om je kwaliteiten te ontdekken. En om vervolgens helderheid te krijgen over je kompas en je roadmap. De oplossing voor veranderen ligt dan ineens voor het oprapen.

 

Wil jij jouw roadmap ontdekken die aansluit op jouw kwaliteiten, zodat je werk en leven nog prettiger verlopen? In één dag heb je dit scherp voor jezelf. Geïnteresseerd? Je kunt me bellen of mailen op 06-51586147 of ingrid@innerstrengths.nl  

 

× Stel hier je vraag