06–51586147 ingrid@innerstrengths.nl

Klinkt mooi hè, register bedrijfskundige?! Sinds 8 juli jl. mag ik een volgende titel toevoegen aan mijn toch al mooie reeks titels. Gaan jullie ‘m terugvinden hier, op Linkedin? Nee, want ik heb niks met titels. Waarom noem ik ‘m dan toch eenmalig in een blog? Omdat die titel ergens voor staat en dat deel ik graag met jullie.

Uit mijn comfortzone naar nieuwe inzichten

Hoe leuk is het dat je een boek over cognitieve dissonantie en het succes van falen (Black Box Denken van Matthew Syed) mag toepassen op een voetbalvereniging? Hoe leerzaam is het dat je samen met vier andere professionals met een hele andere achtergrond een bedrijf als Tesla mag analyseren en van strategisch advies voorziet? Wat is het doel  als je continue jezelf blijft uitdagen om steeds integraler naar bedrijven en organisaties te kijken? Dat en veel meer heb ik gedurende anderhalf jaar gedaan. Het volgen van een opleiding of cursus is telkens weer opwindend en confronterend tegelijk. Het is opwindend omdat je nieuwe dingen leert, nieuwe vaardigheden opdoet en andere inzichten krijgt. Tegelijkertijd is het confronterend omdat je uit je comfortzone mag (of beter gezegd: moet), omdat je regelmatig tegen dingen aanloopt die een nieuw licht op jezelf werpen en omdat je frustratiegrens keer op keer wordt opgerekt.

De verbindingen die ik leg

Ik ben dol op de combinatie van persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling. Het levert je namelijk op dat je weet wie je bent en wat je kunt en dat ook nog eens kunt doen op de juiste plek in je organisatie of met je team. Daarbij ben ik als register bedrijfskundige ook in staat om te duiden welke plek je organisatie het beste in kan nemen in de omgeving en duid ik wat je te doen hebt binnen je organisatie of met je team. Kortom, ik verbind persoonlijk met organisatorisch en binnen met buiten. 

Ben je nieuwsgierig naar je eigen ontwikkelingsmogelijkheden?

Deze opleiding zit er op en heeft me een stap verder gebracht in mijn ontwikkeling. Ben ik nu klaar? Nee, ik ben nooit klaar, want ik zeg regelmatig: ik eet, drink en slaap én ik ontwikkel. Voor mij is dat mijn tweede natuur. Ook nieuwsgierig naar je ontwikkeling en de mogelijkheden daarin voor jezelf? Ik denk graag met je mee. Mocht je bedrijfskundig geïnteresseerd zijn, dan kan ik je DNHS Business School (www.dnhs.nl) van harte aanbevelen. Zij bieden een mooie ‘blended leren’-vorm aan waarbij je je bedrijfskundige vaardigheden op en top ontwikkelt. 

Dus de titel laat ik voor wat het is. Maar ben ik blij met en trots op wat ik geleerd heb? Dat zeker! Met dank aan Joey, Lydia, Ineke en Nicole voor de puike samenwerking! 

Om goed af te sluiten, ik blijf gewoon bereikbaar voor je via ingrid@innerstrengths.nl of bellen via 06-515 86 147.

Hartelijke groet,
Ingrid Kramer.

× Stel hier je vraag