06–51586147 ingrid@innerstrengths.nl

Terwijl het buiten donkerder wordt en de ontmoetingen minder dan gebruikelijk, kan het maar zo zijn dat je onrust binnen in je voelt. Hoe ziet onze nabije en verre toekomst eruit? Welke ‘zekerheden’ van voorheen zijn er nog in 2021? Misschien herken je deze vragen bij jezelf.

De wereld om ons heen verandert snel en misschien wel sneller dan ons lief is. Met als gevolg dat we allemaal naar binnen gaan, letterlijk en figuurlijk, omdat onze bewegingsvrijheid steeds minder wordt. Het vraagt van je dat je een nieuw evenwicht moet vinden.

Het zoeken naar een nieuw evenwicht zorgt voor onrust. Ik sta als rustig en vertrouwenwekkend bekend, maar nu, ben ik mezelf menigmaal tegen gekomen de afgelopen periode. Het is continu schakelen tussen geven en nemen, tussen tijd voor jezelf en tijd doorbrengen met anderen en tussen groeien of stilstaan. Of is het stilstaan om te kunnen groeien?

In tijden van onrust en onzekerheid heb je altijd zeggenschap over één ding en dat is over jezelf. Deze periode is een uitgelezen kans om naar binnen te gaan, om jezelf opnieuw uit te vinden en je eigen unieke kracht te ontdekken. Dat is spannend en vraagt om moed, maar de beloning is groot als je jezelf de kans geeft om persoonlijk te groeien.

Als je overtuigd bent dat je persoonlijk wilt groeien, is het nog zaak om de juiste aanpak te kiezen. Daar kan ik jou bij helpen. Ik help je om je unieke kracht te vinden én in te zetten. Samen werken we aan je persoonlijke ontwikkeling.

Ben je geïnteresseerd om met persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan? Ik maak graag vrijblijvend kennis met je. Mail of bel me via ingrid@innerstrengths.nl of 06-51586147.

 

Hartelijke groet,

 

Ingrid Kramer

× Stel hier je vraag