06–51586147 ingrid@innerstrengths.nl
​Weet je waarom ik ondernemer ben geworden?

In de afgelopen jaren heb ik geleerd welke dingen mijn werk altijd leuk maken: ontwikkelen en verbinden. Dat heb ik als werknemer kunnen doen bij kortlopende projecten. Totdat ik besloot dat ik dit fundamenteler moest aanpakken door op zoek te gaan naar mijn toegevoegde waarde.

In die periode ben ik aan de slag gegaan met mijn persoonlijke ontwikkeling, ben ik een opleiding toegepaste bedrijfskunde gaan doen, heb ik kennis gemaakt met systemisch werken en heb ik een talentenscan gedaan. Zo leerde ik mezelf goed kennen. Nu weet ik heel duidelijk waar ik blij van word en waar mijn toegevoegde waarde zit. Ik was er klaar voor om ondernemer te worden en mijn bedrijf Innerstrengths te starten. Ik help anderen te ontdekken waar hun toegevoegde waarde in zit. Ik help anderen om echt op de goede plek in hun organisatie te landen en hun talenten in te zetten. Wat is dat mooi om te doen!

Ik weet wat ik te doen heb en ik weet welk plezier je daarvan krijgt. Dit plezier in werken zie ik ook bij mijn klanten terug wanneer ze echt hun sterke punten kunnen inzetten. Ze halen de drive uit zichzelf. Ze komen volledig tot hun recht en behalen daardoor mooie resultaten met hun team of gemeenschap. Van die persoonlijke verhalen en successen geniet ik enorm. Ik weet zeker dat mijn werk me voldoening blijft schenken.

Dat is precies de reden dat ik mijn klanten ook zo graag help. We werken vanuit plezier en een sterke innerlijke drive.

Deze week bestaat mijn onderneming al 5 jaar. Wat een leuke mijlpaal, vind je ook niet? Hou mijn berichten maar in de gaten, want mijn aanbod wordt nog interessanter.

× Stel hier je vraag